Logo
Over ons


Wij zijn Arjon Poppen en Irene Poppen - Bikker (beide van 1979) en we hebben samen een dochter. We hebben jarenlang geïnvesteerd in onze persoonlijke ontwikkeling en in verband hiermee kennen we Bert en Krista Jonkers van Brise Suave al vele jaren. We zijn geschoold tot therapeut/spiritueel leider(ster) en hebben ons een levenshouding eigen gemaakt waarbij we willen leren van onze eigen levenssituaties en daar ontwikkelsituaties van maken. Ons verlangen om liefdevolle mensen te zijn drijft ons om te blijven werken aan onszelf en verder te verdiepen.

Omdat we zoveel hebben aan al het goede dat Bert en Krista ons hebben gegeven, willen we dit graag ook doorgeven aan anderen. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Brise Suave door een franchise van hen te worden. We organiseren verschillende activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

In Slochteren vonden we precies de goede plek voor hoe we willen leven: een huis met een prachtige tuin waar het fijn is om te zijn en een bijgebouw die we verbouwd hebben tot praktijkruimte. We delen onze plek graag met je.

We willen heel graag een plek bieden waar al het menselijke er mag zijn, waar je je niet hoeft te schamen, waar je samen kunt zijn en je gekend en begrepen kunt voelen. Waar je openlijk durft te zijn en waar je kunt leren van elkaar. We staan open voor mensen uit alle richtingen en tradities. We hopen dat je je welkom voelt.